Hip hop open class – Stjepan Cutvarić

Naslovna  /  Hip hop open class – Stjepan Cutvarić

By ADF

Hip hop open class – Stjepan Cutvarić

  Pozivamo sve ljubitelje urbanog plesa da nam se pridruže na plesnoj radionici hip hop-a u nedjelju, 4.  listopada 2020. Članarina za radionicu je 40,00 kn.

Zbog ograničenog broja mjesta zainteresirane molimo da se prijave na atomic@atomicdancefactory.hr do 27. rujna 2020. a detalje oko radionice pošaljemo nakon prijave. Vidimo se u dvorani 🙂

Voditelj radionice

Stjepan Cutvarić

Aktivno se bavi plesom već 14 godina, svoje plesno obrazovanje počeo je u Atomic Dance Factoryju gdje se bavio breakdance-om, hip hop-om, housom, lockingom i poppingom, a u zadnje četiri godine svoju plesnu naobrazbu nadograđivao je u inozemstvu, i to u Los Angelesu i Brazilu. Zadnjih godinu dana proveo je u Los Angelesu, trenirao u Movement Lifestyleu, Millenium Dance Complexu, KreativMNDZ Dance Academy i Debbie Reynolds Legacy Studios.  Učio je od najboljih plesača i predavača iz čitavog svijeta koji su radili za brojne svjetski poznate izvođače poput Justina Timberlakea, Beyonce, Jennifer Lopez, Chris Browna, Rihanne, Taylor Swift, Ariane Grande i ostalih.

  • Listopad 4, 2020
  • Gundulićeva 23A