Blog

Naslovna  /  Pridruzi nam se   /  Audicija za plesnu predstavu ‘More u predsoblju’!

Audicija za plesnu predstavu ‘More u predsoblju’!

Ako imaš između 12 i 15 godina pozivamo te na audiciju za plesnu predstavu ‘More u predsoblju’! Ova predstava bavi se jednom od najvažnijih tema današnjice – klimatskim promjenama.

Posljedice klimatskih promjena osjećaju se u svim dijelovima svijeta. Polarne ledene ploče tope se, a razina mora raste. U nekim regijama sve češće dolazi do ekstremnih vremenskih uvjeta i kiša, dok se u drugima javljaju sve intenzivniji toplinski valovi i suše. Mnoge kopnene, slatkovodne i morske vrste već su se preselile na nova staništa.

Ako prosječne temperature na svjetskoj razini budu i dalje nekontrolirano rasle, neke biljne i životinjske vrste bit će izložene povećanom riziku od izumiranja. Stoga se jedna od glavnih junakinja predstave Mudra hobotnica u društvu svojih prijateljica Zubomirke i Bistre odlučila upustiti u borbu sa onima koji donose odluke u tuđe ime – političarima!

Audicija će se održati 29. studenog 2020.  a vrijeme i lokaciju audicije ćemo javiti mailom nakon završenih prijava. Prijavu pošalji najkasnije do 23. studenog 2020. na: atomic@atomicdancefactory.hr.

Prijava treba sadržavati tvoje ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon te plesnu biografiju a rezultate ćemo javiti putem maila nekoliko dana nakon završetka audicije.

Za prijavu na audiciju potrebno je plesno iskustvo breakdance-a ili hip hop-a. Ne moraš imati pripremljenu koreografiju a na audiciji ćeš dobiti plesne i dramske zadatke koje ćeš morati izvesti pred komisijom. Veselimo se tvom dolasku 🙂 …

Komentiraj