Blog

Naslovna  /  Pridruzi nam se   /  Nove audicije za natjecateljske grupe breakdance-a i hip hop-a!

Nove audicije za natjecateljske grupe breakdance-a i hip hop-a!

Za novu plesnu sezonu 2020./2021. audicije za breakdance i hip hop će se održati u subotu i nedjelju, 19. i 20. rujna 2020.  za kategorije djece (uzrast od 7-11 godina), juniore (uzrast od 12-15 godina) i seniora (uzrast od 15 godina nadalje).

Napominjemo da ćemo vrijeme i lokaciju audicija javiti mailom nakon završenih prijava. Prijave s podacima pošalji najkasnije do 15. rujna 2020. na: tajnistvo@atomicdancefactory.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime kandidata, datum rođenja, kontakt telefon te plesnu biografiju. Za natjecateljske grupe obavezno je plesno predznanje hip hop-a ili breakdance-a.

Kako se pripremiti za audiciju? 
Sve što trebate ponijeti je osmijeh na licu i plesnu obuću.

Što vas očekuje? 
Nakon prozivke počinje audicija koja se sastoji od dva dijela: improvizacije na nepoznatu glazbu u trajanju od 30 do 60 sekundi te izvođenja naučene plesne sekvence (treneri pokazuju kratku plesnu sekvencu koju kandidati izvode jedan po jedan). Nakon oba dijela audicije zbrajaju se ostvareni bodovi  a rezultati ti javljajmo putem maila nekoliko dana nakon završetka audicije.

Što će se sve ocjenjivati?
Ocjenjuju se tri elementa: ritmičnost (sluh, prepoznavanje ritma i kretanje u skladu sa dinamikom glazbe), plesna tehnika (dužina pokreta, jasno vidljiv početak i kraj pokreta, izvođenje tehnički zahtjevnijih elemenata za koje se daju dodatni bodovi), izražajnost (NE mehaničko izvođenje pokreta, prikaz različitih kvaliteta pokreta te facijalna ekspresija – osjećajnost).

Komentiraj