Hip hop open class -Virna Hošnjak

Naslovna  /  Hip hop open class -Virna Hošnjak

By ADF

Hip hop open class -Virna Hošnjak

Pozivamo sve ljubitelje urbanog plesa da nam se pridruže na plesnoj radionici hip hop-a 8.  studenog 2020. Članarina za open class radionicu je 50,00 kn, za članove ADF-a je 40,00 kn.

Zbog ograničenog broja mjesta zainteresirane molimo da se prijave na atomic@atomicdancefactory.hr do 5.  studenog 2020. a detalje oko radionice pošaljemo nakon prijave. Vidimo se u dvorani 🙂

Voditelj radionice

Virna Hošnjak

Dugogodišnja je aktivna plesačica, rođena 1988. godine u Čakovcu, gdje je odmalena članica Studia za suvremeni ples Teuta. Svoju plesnu edukaciju nadograđuje suradnjom s različitim pedagozima i na raznim seminarima (Igor Barberić, Dinko Zec, Ana Jurić, Koni Kosanović, Larisa Lipovac, Tihana Strmecki, Tamara Curić, Ivona Brnelić, Pineapple (London), Nika kljun, Nico Archambult, Tamara Savićević, Jonathan Hour, Žiga Mlakar, Anže Škrube, Nadine Sieber, Maja Kereš, Studio 68(London).

Osnivačica je i voditeljica Plesnog studija Korak, u sklopu kojeg okuplja više od 350 plesačica. Svakodnevna im je podrška, uzor i motivator za daljnji uspjeh, baš kao što su i one njoj.

  • 8. studeni, 2020
  • Gundulićeva 23A