GRUPE

Atomic Dance Factory plesni programi namijenjeni su djeci osnovnoškolskog uzrasta te mladima i podijeljeni su na dobne skupine djece, juniora i seniora. Programi obuhvaćaju pripreme koreografija za plesne nastupe, produkcije i natjecanja uz poseban osvrt na scenski nastup.  Plesači tijekom godine sudjeluju na brojnim nastupima, festivalima i natjecanjima. Grupe imaju i dugu tradiciju sudjelovanja u humanitarnima akcijama i rado su viđeni gosti na brojnim eventima.

DJECA

U dječjim programima nije potrebno plesno predznanje. Programi za djecu uključuju grupe u koje primamo osnovnoškolski uzrast (7 -11 godina). Najmlađi plesači na treningu svladavaju prve plesne korake, glazbu, plesnu koordinaciju i prepoznavanje ritma.

JUNIORI

Za juniorske uzraste (12-15 godina) nudimo početne program u kojem uče osnovne hip hop i breaking tehnike te posebnu grupu, juniorsku hip hop formaciju, koja je najviša razina programa za ove kategorije.

SENIORI

Rad u seniorskim grupama (od 16 godina nadalje) baziran je na hip hopu, street fusionu ( kombinacija jazz danca i hip hopa) te street jazzu.

NATJECATELJI

Natjecateljske grupe ADF-a (dječje, juniorske i seniorske) sudjeluju na brojnim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, osvajali su mnoštvo prvih mjesta u svim kategorijama urbanog plesa. Treninzi grupa zahtijevaju ozbiljniji rad i napredne hip hop i breaking tehnike. Rad u ovim grupama namijenjen je visoko motiviranim plesačima, koji tijekom godine sudjeluju na brojnim natjecanjima, nastupima i festivalima.