ATOMIC DANCE FACTORY

Atomic Dance Factory djeluje u sklopu VPS Radost, koja je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređivanja plesnih tehnika street jazza, hip hopa, breakinga te edukativnog i pedagoškog rada s djecom i mladima te smislene organizacije njihovog slobodnog vremena. Sve to u cilju poboljšavanja svijesti i stvaranja pozitivne slike o sebi. Plesni projekti ADF-a prepoznati su i više puta nagrađivani kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

SUPERTALENT

Skupina Atomic Dance Factory stekla je popularnost sudjelovanjem u showu SUPERTALENT na Novoj TV 2009. godine. Četrnaest članova ove skupine i njihov plesni voditelj Saša Krnetić natjecali su se u prvoj sezoni Supertalenta u Hrvatskoj. Tu su se predstavili plesnim performanceom 'Piano Player' i već nakon prvih nekoliko sekundi nastupa gotovo šokirane ostavili sve članove žirija i publiku. Glumac Enis Bešlagić im je na kraju nastupa rekao kako takve umjetnike nitko u Hrvatskoj dosad nije imao prilike vidjeti. Novinar Dubravko Merlić, kojeg nije lako oduševiti, a kamoli dignuti na noge, vidjevši njihov nastup ostao je bez teksta, dok im je pjevačica Nina Badrić na kraju performancea samo rekla: 'Vidimo se u superfinalu!'

KINGS OF STYLE

Kings of Style nije samo plesno natjecanje, radionica ili party, već platforma za povezivanje urbane plesne scene i razmjena iskustava u radu s djecom i mladima. Sastoji se od jedinstvenih plesnih događanja, pravila i sustava ocjenjivanja sudionika, koji su zajedno kreirali idejni začetnik festivala Kings of Style Saša Krnetić i najrenomiraniji plesači i koreografi u regiji. Kompletan sudački sustav i pravila kreirani su na temelju Sašinih 20 godina iskustva u street plesovima, u suradnji sa Vedranom Grčić i Tomislavom Horvatom iz Hrvatske te grupom The Artifex Crew i Željkom Božićem iz Slovenije. Ovaj jedinstveni plesni festival okuplja najbolje urbane plesne grupe iz Hrvatske i regije, koje se bore za titulu 'kraljeva' street plesova.