UPISI 2022./2023.

Dragi ljubitelji urbanog plesa, upisi u Atomic Dance Factory, za početne i napredne grupe hip hopa i breakinga (samo do 15 godina starosti) za plesnu sezonu 2022./2023. su otvoreni. Predbilježbe možete poslati na naš mail uz podatke za upis (plesni stil, kategorija, ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja te kontakt broj). Kao što znate, posebnost ADF-a na hrvatskoj plesnoj sceni je da se isključivo bavi urbanim plesnim programima za djecu i mladež. Od samih početaka naša vizija je jedinstven pedagoški pristup svakom polazniku, i za početnike i za natjecatelje, te kreativan i kvalitetan pristup u osmišljavanju i provođenju koreografija.
Vidimo se u dvorani 🙂

KATEGORIJA DJECA

U dječjim programima nije potrebno plesno predznanje. Programi za djecu uključuju grupe u koje primamo predškolski i osnovnoškolski uzrast (5-11 godina), hip hop i breaking za početnike te dječje formacije. Najmlađi plesači na treningu svladavaju prve plesne korake, glazbu, plesnu koordinaciju i prepoznavanje ritma. Potičemo dječju kreativnost, maštovitost i bolju tjelesnu pripremljenost. Osnovnoškolski uzrasti uče osnovne hip hop tehnike, niz različitih koreografija, vježbe snage i kondicije, vježbe koordinacije prostora, hip hop dinamiku te timski rad i disciplinu. Dječja formacija najviša je razina programa za dječje kategorije. Trening ove grupe zahtijeva ozbiljniji rad i naprednije hip hop tehnike. Grupa redovito sudjeluje na natjecanjima i festivalima.

KATEGORIJA JUNIORI

Za juniorske uzraste nudimo početni program u kojem uče osnovne hip hop i breaking tehnike te posebnu grupu, juniorsku hip hop formaciju, koja je najviša razina programa za ove kategorije. Treninzi ove grupe zahtijevaju ozbiljniji rad i zahtjevnije hip hop tehnike. Za plesače koji se priključuju juniorskoj formaciji potrebno je plesno predznanje hip hopa.
Tijekom godine plesači ove grupe sudjeluju u pripremama, natjecanjima i festivalima diljem Hrvatske i inozemstva. Osvajači su brojih prvih mjesta u svim hip hop natjecateljskim kategorijama. Rad u ovoj grupi pogodan je za sve plesače koji svoje plesno umijeće žele podići na višu razinu. Ostale juniorske breaking i hip hop grupe sudjeluju na plesnim festivalima te produkcijama.

KATEGORIJA 15+

Seniorska grupa A1 u sklopu Atomic Dance Factoryja zauzima posebno mjesto. Prošle su ovom grupom generacije sjajnih plesača tijekom godina... Sudjelovali su na brojnim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, osvajali mnoštvo prvih mjesta u svim natjecateljskim kategorijama urbanog plesa. Ova grupa je ujedno i najviša razina programa za ovu kategoriju. Treninzi A1 grupe zahtijevaju ozbiljniji rad i napredne hip hop tehnike. Rad u ovoj grupi namijenjen je visoko motiviranim plesačima, koji tijekom godine sudjeluju na brojnim natjecanjima, nastupima i festivalima diljem Hrvatske i inozemstva. A1 grupa ima i dugu tradiciju sudjelovanja u humanitarnima akcijama i rado su viđeni gosti na brojnim eventima.